Tellimisinfo: | Heitti Irval | + 372 53 400 539 |
Telli hulgiKala- pood

Kõik meie tooted on valmistatud värskest ja kvaliteetsest kodumaisest toorainest!

Forellišašlõkk

Sinu võimalus hiilata gurmeekokana – forellišašlõkk on pakendist võetuna kohe grillivalmis! Laimimahla, oliiviõli, valge veini äädika, roseepipra, meresoola ja roosuhkruga marineeritud kala küpsetamine on imelihtne – grilli šašlõkivardaid vaid 20 minutit keskmisel kuumusel ning naudi hooaja kuumimat hitti!

Soolaforell

Värskelt tiigist välja tõmmatud vikerforell on maitsestatud klassikaliselt meresoola ja terakese roosuhkruga. Ilma lisaaineteta puhas maitse on suurepärane näide lihtsuse täiuslikkusest. Naudi suupistena, lõika hommikusele röstsaiale või aseta kroonina salatile – just nii nagu Sulle meeldib.

Kuumsuitsuforell

Aravuse kuumsuitsuforell on iga pidulaua uhkus! Parajalt kuum ahi ja pikk suitsutustsükkel tagavad alati hõrgu ja mahlase tulemuse. Paku suitsuforelli eelroaks, pearoaks või miks mitte kalasõbrale magustoidu asemel! Suurepärane komponent pastadesse ja pirukatesse.

Külmsuitsuforell

Aeganõudva ja hoolikalt väljatöötatud valmistusprotsessi käigus sünnib tõeline gurmaanide lemmik – Aravuse külmsuitsuforell. Kalameistri pikaajalised kogemused, kunagise Kirovi nimelise kalurikolhoosi suitsuahi ja parim tooraine annavad külmsuitsuforellile ainuomase naturaalse suitsumaitse ja suussulava tekstuuri.

Marineeritud forell

Küllusliku maitsega uudne kalatoode on mõnus vaheldus suitsu- ja soolaforellile. Forelli hõrgu maitse esiletoomiseks on kasutatud head Itaalia punaveiniäädikat, roseepipart, sibulat ja sinepiseemneid. Viib keele alla!

Vikeri piprafilee

Saksamaalt pärinev retsept ja ainulaadne valmistamisviis, meie meistri oskuslikud võtted ja hoolega valitud piprad põimuvad põnevaks maitseharmooniaks.

Marineeritud angersäga

Kerge traditsiooniline soola ja pipraga äädikamarinaad toob välja angersäga parimad omadused. Õrna tarrendise saamiseks on kasutatud taimset päritolu agar-agarit.

Kuumsuitsu angersäga

Võrumaal Paadi talus kasvatatud Aafrika angersäga suitsutatud kalafilee on õrnalt soolane ja mahedalt suitsune. Maitselt meenutab angersäga juba nime poolestki sarnast angerjat, kuid sobib oma väiksema rasvasisalduse tõttu hästi ka neile, kes eelistavad kergemat toidulauda.

Konfell

Maxime Trijol V.S.O.P kvaliteetses konjakis laagerdunud toorelt soolatud vikerforell. Pehme konjakise järelmaitsega konfelli näol on tegu Aravuse patenteeritud kaubamärgiga, mis on kooskõlastatud Maxime Trijoli konjakimajaga Prantsusmaal. Ainulaadset kaubamärki on tunnustanud kogu konjakitootmist korraldav ja juhtiv organisatsioon BNIC (Bureau National Interprofessionel du Cognac).

Marineeritud karpkala

Eesti kalakasvanduses kasvatatud puhta ja õrna maitsega karpkala filee on töödeldud spetsiaalsel meetodil, millega purustatakse kõik lihas leiduvad pisikesed luud. Kuumutamisel muutuvad luud pehmeks ning söömisel vaevuaimatavaks, kuid pakuvad mahedale ja mahlasele kalafileele luudes sisalduva kaltsiumi ja fosfori näol rohkelt lisaväärtust! 

Suitsuangerjas

Eesti kalakasvanduses kasvatatud ja Aravuse kogenud suitsumeistri hoole all valminud puhta maitse ja ilma ühegi üleliigse puudutuseta meistriteos. 

Marineeritud angerjas

Klassikalises sibula-äädikamarinaadis klientide poolt palju kiidusõnu saanud kalahõrgutis.